Hogyan fordítsd javadra a stresszes helyzeteket?

Stresszkezelési tréning édesanyáknak májustól a Hurrá hétfőben!

Mit teszel, ha meghallod azt a szót, hogy “újratervezés”? Ívbe feszülsz, és főzöl magadnak egy nyugtató teát? Kocsiba pattansz, elugrasz a boltba, és veszel két üveg vörösbort? Vagy ilyenért már a szempillád sem rezdül, az újratervezés az alap?

Ha édesanya vagy, aki egy-két-három vagy több gyermeket nevel (legalábbis próbálkozik), és néha elveszted a fonalat (meg a gyeplőt), ha néha legszívesebben bedobnád a törülközőt (vagy beadnád a kulcsot), de aztán mégsem teszed, ha úgy érzed, ugyanazokat a köröket futod másképp, és tenni akarsz valamit végre, amitől jobbnak, ügyesebbnek, hatékonyabbnak érzed magad, akkor itt a helyed a következő tréningen!

Nos, igen, zenghetnék megint ódákat Kinga és Detti varázserejéről, de azt már a múltkor megtettem, és különben is, szerintem manapság úgy vagyunk, hogy ígéretekkel teli van a padlás… A lényeg, amit a két mentálhigiénés szakember tud: sok mindent egyszerűen azért csinálunk bénán, mert nem tanultuk meg, hogyan kell. Persze, van amire nincs recept az életben, de sok-sok dologról igenis tudható, hogy hogyan érdemes csinálni. Tökéletesek nem leszünk rögtön, csak épp annyira, mintha receptkönyvből főznénk ahelyett, hogy ötletszerűen vetnénk be a különböző fűszereket és konyhai fogásokat. Vagy valami ilyesmi.

Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy a 21. század elején édesanya lehess, de ismersz valakit, gondolj rá, és add hírül neki, hogy szeretettel várja a Feszülőkből Ruganyók, május 19-i kezdéssel a Hurrá hétfőben!

Részletek a Nagycsaládos Harcművészet honlapján.

Szeretettel várunk!