Itt a tavasz, itt az élet! Gyertek tréningezni! – ELMARAD

Itt a tavasz, ugye ti is érzitek? Itt az ideje egy kis tunningnak! Tavaszi fáradtság ellen egy jó kis lelket-szellemet feltöltő tréning?

Sokan ismeritek Dettit és Kingát, akik már visszatérő vendégek itt, a Hurrá hétfőben! Tavaly csodákat műveltek a jelentkezőkkel a harcmezős tréningen. Mi csak a hahotázást hallottuk kiszűrődni a teremből, a vidám szakaszok váltakoztak az elmélyült munka hangjaival, aztán a kisimult anyukákat láttuk kijönni a teremből, akik a tréningek végeztével feldobódva, vidáman búcsúztak.

A lányok most egy újabb lehetőséget kínálnak nektek. A FeSzülőkből RugAnyók 5 alkalmas tréningsorozat március elején indul, körülbelül háromhetente lesz egy-egy találkozó. Az edzésprogramot azoknak az édesanyáknak találták ki, akik szeretnék jobban kezelni a stresszes helyzeteket (amiből ugye jut elég rendszeresen). Detti és Kinga megtanítják, hogyan lehet a feszült helyzeteket úgy alakítani, hogy azok ne ártsanak és fárasszanak, hanem hasznunkra váljanak.
A szakemberek segítenek feltérképezni, hogyan bánunk az energiáinkkal. Mi az ami erőt ad és mi az, ami lehúz? Lehet ebben tudatosnak lenni! Miért van az, hogy vannak álmaink, céljaink, mégis el vagyunk veszve a napi teendőkben? Akárhogy is nézzük, vezető szerepünk van a családban. Biztos bennetek is gyakran felmerül a kérdés, hogy miként tudjátok a családtagjaitokat éppen úgy segíteni, ahogy nekik arra szükségük van. Nos, ez is tanulható. És ha eddig úgy érezted, csak kapkodod a fejed, miközben minden állandóan változik, most segítséget kaphatsz ahhoz, hogy a folyamatos újratervezések közepette önmagad maradj, és az álmaid felé tudj tartani.

Jól hangzik?

A részletekről, árakról, pontos időpontokról és a járványhelyzetnek megfelelő óvintézkedésekről a Nagycsaládos Harcművészet honlapján olvashattok.. Jelentkezni is náluk tudtok.

A kurzus maximum 8 fővel, de legalább 7 ember jelentkezése esetén indul.
A csodálatos és hangulatos helyszínt meg a kávét mi biztosítjuk hozzá, a minőséget garantáljuk nektek (nemcsak a kávéra, hanem a tréningre is), a napsütésről is igyekszünk gondoskodni. 🙂

Szóljatok a többieknek is! Gyertek töltődni, tanulni!