Coworking akció (áramszünet helyett=)

Mivel az áramszünetet nagyon nehéz újból elintézni, kigondoltunk egy másfajta ösztönzőt. Coworking akció novemberben a Hurrá hétfőben!

Mivel még gyerekcipőben jár az iroda (alig két hónaposak vagyunk), minden egyes visszajelzésetekre ugrunk. Kíváncsiak vagyunk, mit gondoltok, mit szeretnétek tőlünk, mire van szükségetek.
Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan vagytok kíváncsiak, de kell egy apró lökés, hogy eljöjjetek megnézni a közösségi irodát. Ilyen volt például tegnap az áramszünet, ami többeket becsalt a Hurrá hétfőbe! Mivel az áramszünetet nagyon nehéz újból elintézni, kigondoltunk egy másfajta ösztönzőt. 🙂

Azt mondtátok, hogy tök jó egyedül dolgozni otthon, de azért még sokkal jobb, ha van némi élet körülöttetek. Ezt mi is így gondoljuk, ezért a novemberi coworking AKCIÓ lényege a következő lesz: Azokon a napokon, amelyeken egyszerre LEGALÁBB HÁRMAN itt vagytok, személyenként 1000 forint kedvezményt kaptok a napidíjból. Súgok: nem kell megvárni, hogy hátha lesz itt más is, szabad összebeszélni, gyertek együtt, dolgozzatok (vagy tanuljatok) egy napot közösen a haverokkal!

Ha egy mód van rá, jelentkezzetek be, időpontfoglalónk elérhető a honlapunkról és a facebookról is! Az akció november végéig él.

Várunk benneteket szeretettel!