Ági

Miben segíthetek?

Hurrá, hétfő!

Ez a hét aztán elindult! Ugye? Nem is tudom, idén hány újratervezést indítottam már el, de nyilván ti is így vagytok ezzel. Lassan megszokjuk, hogy csak az biztos, hogy semmi sem biztos. Kénytelenek vagyunk lazábban venni a tervezést – már amennyire lehet, és nem aggódni, amiért megint felborult, amit mondjuk év elején, hónap elején, hét elején, vagyis mit beszélek – ma reggel terveztünk.

A rendezvények egy ideig a Hurrá hétfőben is szünetelnek, de a közösségi iroda működik! Vagyis akinek munkahely kell, aki a home office vagy az ingázás helyett keres alternatívát, vagy csak lenne egy-két nap, amit szeretne tényleg nyugodt körülmények között, jó net és kávé mellett tölteni, annak itt vagyunk! Az ajtónk nyitva áll minden hétköznap 8 és 17 óra között! Jöhetsz dolgozni, jöhetsz tanulni, és persze ha tárgyaláshoz, megbeszéléshez, online konferenciához van szükséged teremre, abban is tudunk segíteni.

Ha úgy gondolod, hogy ez tök jó, de nem pont erre van szükséged, különleges igényeddel is nyugodtan hívj fel, hátha meg tudjuk oldani. A Hurrá hétfőt azért hoztuk létre, hogy legyen egy hely, ahol töltődhetünk, ahol vidámak lehetünk, egy hely, ami ad, és nem terhel, nem lehúz, nem nyaggat, nem kér. Nem akar tőled semmit, itt te akarhatsz foglalkozni azzal, amivel foglalkozni szeretsz. A Hurrá hétfő! azért jött létre, hogy segítsünk egymásnak, segítsünk nektek: akár a munkáról, akár közösségről, fejlődésről, tanulásról, inspirációról van szó.

Szóval ide az ötletekkel és kívánságokkal! Nektek mi kéne?