Hangfürdő a Hurrá hétfőben!

Szank Angéla zene- és hangterapeuta tibeti hangtálakkal vár, hogy a hangfürdő kellemes kikapcsolódást nyújtó, stresszoldó relaxációs élményében részesítsen. A hangfürdő felszabadít, megnyugtat, serkenti az endorfin-termelést, önbizalmat ad, segíti a stressz és feszültség kezelését. Háromféle lehetőség közül választhatsz, van egyéni és csoportos hangfürdő, valamint az egész családnak szóló hangpancsi.

Az egyéni hangterápia minden korosztálynak ajánlott. A tálak megszólaltatása által egy elcsendesedett, relaxált állapotban lehet töltődni. Ez a foglalkozás egy órás, ára 15.000 Ft.

A csoportos hangutazás során a tibeti hangtálak rezgéseiben fürdőzhetsz. Ha szeretnél egy kicsit elvonulni, csendben lenni, elengedni a problémákat és ellazítani a tested, gyere el és tapasztald meg a hangtálak gyógyító hatását! A csoportos hangfürdő szintén egy rás, ára 3500 Ft, az első alkalom féláron.

A hangpancsi foglalkozásokon az egész család fürdőzhet a tibeti hangtálak rezgéseiben. Megtanulhatjuk a tudatos pihenés technikáját. Az órák során a
hangszereket kézbe is veheted, megszólaltathatod. A hangpancsi foglalkozások fejlesztik a figyelemirányítási képességeket, a kreativitást, az együttműködőkészséget, fokozzák az egymásra figyelést, kellemes kikapcsolódást nyújtanak minden korosztálynak. Egy alkalom 45 perc, ára egy gyermeknek 2500 Ft, további gyermekeknek 1500 Ft, egy szülőnek 1000 Ft.

Érdeklődés és bejelentkezés Szank Angéla zene- és hangterapeutánál az alábbi elérhetőségeken:

szankangiszank@gmail.com

+36203159117