Március 6-án indul a pilates a Hurrá hétfőben

Mivel ezzel a mozgásformával nálunk eddig még nem találkozhattatok, megkérdeztük róla Zólyomi Zsuzsannát, aki az órákat fogja tartani.

Egyszer egy híres színész azt mondta: “Szeretnék intelligensen, kecsességgel, méltósággal, lendületességgel és erővel telve öregedni”

A pilates alapelvei összhangban állnak ezzel a mondattal, aminek minden szavát magaménak érzek.

A gyakorlatok végzése során a törzsizmokat, a test középpontját erősítjük. A feladatok közben kizárunk minden zavaró tényezőt, hogy a tudatos mozgásra tudjunk összpontosítani. Ez szellemi és fizikai irányítást jelent. Elkerülhető a felszínes izmok terhelése. Kevesebb energiabefektetéssel nagyobb erőkifejtésre leszünk képesek.

Azt mondják, “a testi erőnlét az első lépés a boldogsághoz”, ennek elérése érdekében pedig bárki, még férfiak is, magukévá tehetik Joseph Hubertus Pilates módszerét, amit még a XX. század első felében fejlesztett ki.

Évtizedek óta rendszeresen jártam különböző csoportos tornákra, mígnem, nyugdíjasként úgy éreztem, hogy a gyakorlati tapasztalataimat elméleti tudással is kiegészítem. Elvégeztem a PRC Pilates Stúdió indította oktatói képzést Tímár Gabriella irányításával. Most pedig az a célom, hogy másokkal is megosszam az ezáltal a mozgásforma által keltett, jó érzést.

Az első alkalom március 6-án, szerdán 18.00-kor lesz, ezt követően pedig keddenként és csütörtökönként lesz pilates 8.15-kor, 9.15-kor, 18.00-kor és 19.00-kor.

Előzetes bejelentkezés szükséges Zsuzsánál a 20/9410269-es telefonszámon. Szeretettel várunk benneteket!