studio

(Egyre) többet tudni jó!

Amikor kitaláltuk a Hurrá hétfő koncepcióját, nagy örömmel tervezgettünk és gyűjtöttük az ötleteket. Az álmunk az volt, hogy olyan helyet hozzunk létre, ahol nemcsak dolgozni, hanem tanulni, fejlődni, inspirálódni is lehet! Éppen ezért nagy boldogság látni, hogy egyre-másra jönnek hozzánk a csoportok és a képzési lehetőségek!

Novemberben ért véget egy édesanyáknak szóló továbbképzési sorozat, ami arra a meglepően új gondolatra épül, hogy anyák kezébe adjon olyan eszközöket, amelyekkel máshol cégvezetőket vérteznek fel. Jelenleg is folyik egy tréningsorozat a Kapcsolódó Nevelés Egyesület és az UNICEF szervezésében, melynek témája a gyermekek mentális egészsége.

Az írás és a szépség szerelmesei hamarosan a kalligráfiával ismerkedhetnek nálunk egy karácsonyra készülődő workshop keretében, ezen kívül jógafoglalkozások és vállalkozóknak szóló képzések is zajlanak a Hurrá hétfő stúdiójában!

Ha bármelyik felkeltette a figyelmedet, érdeklődj Áginál, vagy kövesd a posztokat, hamarosan jelentkezünk további részletekkel is!

Mert (egyre) többet tudni jó!