Te hogy vagy angolul?

A kutatások azt mutatják, hogy nyelvhasználatunk döntően befolyásolja, milyen képet alakítanak ki rólunk kollégáink, főnökünk vagy éppen ügyfelünk.

Ha úgy érzed, hogy ráférne az angolodra egy kis csiszolgatás, akkor van megoldásunk a számodra!

Mostantól KENÉZ ATTILA, az Üzletikommunikáció.hu trénere és cégvezetője áll rendelkezésetekre a Hurrá hétfőben. Üzleti angolt tanít, de messze van attól, hogy tanárbácsinak nevezzük, inkább coaching, amit csinál. A visszajelzések alapján lendületesek az órái, sok a szituációs gyakorlat, nem hagy lazsálni, de enged hibázni, úgy fogsz fejlődni, hogy közben elrepül az idő!

Azért örülök, hogy őt ajánlhatom nektek, mert küldetése van, és ez éppen az, hogy nektek segítsen. Azért dolgozik, hogy a hozzá fordulók angol nyelven is sikereket érhessenek el, magabiztos vezetőkké váljanak, és hatékonyan szolgálják vállalkozásuk vagy vállalatuk fejlődését.

MIKOR TUD NEKED SEGÍTENI?

+ ha eredményesen szeretnéd képviselni csapatod, osztályod, vállalatod érdekeit nemzetközi szinten
+ ha úgy érzed, nem eléggé látható elvégzett munkátok a vállalat külföldi központjából
+ ha nemzetközi projektekben veszel részt
+ ha szeretnél felkészülni videokonferenciára, meetingre, tárgyalásra, prezentációra, igazgatótanácsi értekezletre, ahol angol a munkanyelv

Az üzleti angol képzések helye a Hurrá hétfő! közösségi iroda. Solymáron vagyunk, a Templom tér 21-ben – már majdnem otthon –, így az órákat könnyen beiktathatod a menetrendedbe akár munka előtt vagy után.

Itt jelentkezz vagy érdeklődj:

Kenéz Attila
+36 20 940 5989
kenez.attila@uzletikommunikacio.hu

Nézz utána, ha több információra van szükséged, mielőtt belevágsz: uzletikommunikacio.hu
https://www.facebook.com/uzletikommunikacio

Ha érdekel a többi lehetőség a Hurrá hétfőben, nézz rá aktuális posztjainkra, folyamatosan jelentkezünk akciókkal és új szolgáltatásokkal, programokkal. Mert a mi küldetésünk is az, hogy ügyesek, okosak, értékesek és boldogok legyetek, legyünk! Csináljuk együtt?