Erőforrásaink felkutatása: ingyenes előadás

Október 15-én, csütörtökön este nagy-nagy szeretettel várunk benneteket a Hurrá hétfőbe, egy töltekezős programra! Ha szeretnétek felkészülni a közelgő télre, hogy ne merüljetek ki idő előtt, akkor ezen az estén ehhez kaphattok útravalóul néhány gondolatot Amey Beától. Bea egy igazi vagány, belevaló nő, tapasztalt és gyakorlott vezető, aki túl van egy karrierváltáson, és most másoknak segít túljutni az elakadásokon. Business coachinggal foglalkozik, specialitása a walking coaching, amikor nem egy szobában ülve, hanem séta közben oldjuk meg a gondokat. Cütörtökön beltéren leszünk, de majd fejben utazunk! Gyertek, és kutassuk fel együtt az erőforrásainkat!

Tudjuk, tudjuk, az egészségre áldozni kell, ez az alkalom most mégis ingyenes lesz! És hogy mivel várunk benneteket? Miről lesz szó?

Talán voltatok már ti is úgy, hogy kellett volna még egy kis erő. De honnan vegyem? Mihez nyúljak rövid távon? (Kávé? Nagymama? Vagy egy nagy ölelés?) És hosszú távon mi fog segíteni, hogyan tölthetem fel magam? Huh… Ha ehhez hasonló kérdések neked is szoktak kavarogni a fejedben, akkor itt a helyed csütörtök este. A másfél órásra tervezett előadáson intuitív és strukturáló technikákat ötvözve átnézzük, hogyan tudod felkutatni és megtalálni a rendelkezésedre álló erőforrásokat. Ez nemcsak hogy elindít egy úton, de már ott helyben ötletekkel és lehetőségekkel gazdagodsz!

Adj egy kis támogató időt magadnak, és gyere el!

Itt várunk: Hurrá hétfő! coworking iroda és közösségi tér, Solymár, Templom tér 21.
Kezdés: 2020. október 15. csütörtök este 6 óra

Bejelentkezés nem szükséges, de jó, ha jelzed, hogy jönnél, mert a helyek száma korlátozott, és aki regisztrált, az elsőbbséget élvez! Ide írhatsz: hello@hurrahetfo.hu

Reméljük, talákozunk! Várunk nemcsak csütörtökön, hanem bármelyik nap :

  • a közösségi irodába, ha nyugodt munkakörülményekre van szükséged,
  • stresszoldó jógára, ha egyensúlyt keresel
  • angol üzleti kommunikációs képzésre, ha az angolodon akarsz csiszolni
  • Gordon tréningre, ha a kommunikációban akarsz fejlődni
  • tanácsadó kineziológiára, ha érzelmi stresszoldásra lenne szükséged

További szolgáltatásaink és programjaink is lesznek, ezekért látogass vissza később, vagy kövess minket a közösségi oldalakon!

Hurrá hétfő! a Facebookon

Hurrá hétfő! instagram