Éld túl a nyarat! Páros akció a Hurrá hétfőben!

Ó, ió, ció, a visszaszámlálásnak mindjárt vége, és amennyire várom a nyári szünetet, legalább annyira kétségeim is vannak. Hogy fogok én dolgozni?!

Oké, nem kell korán kelni (annyira).

Nincs több tízóraicsomagolás (jeee).

Nem kell nézni, hogy mikor megy a busz, a vonat, indul a mamataxi vagy a papataxi, nem leszünk folyton késésben, vége a különórákra szaladgálásnak, nincs több megvan-e a tornazsák, kész-e a lecke…

De!

Hogy fogok én dolgozni?!?!?!

Jön az egyezkedés anya és apa között, a határok húzogatása, a szívességkérések, gyerekek napközbeni felügyelete cserealapon, zsonglőrködés a home office-szal és a bejárással, de közben vagy a légkondi, vagy a forróság, napi több óra közlekedés…

Ha te is hasonló cipőben jársz, figyelj, mert van számodra egy ajánlatom. Több időd nem lesz, mint amennyi van egy napban, ez tény. A hatékonyságon kell javítani, nincs más kiút. Plusz érdemes lenne megspórolni az utazási időt, mert azért igazán kár, minden drága percért (bár az is igaz, hogy addig legalább egyedül lehet az ember – vagy századmagával, az is majdnem olyan).

Idén nyáron ismét meghirdetjük az anya-apa páros bérletünket* a Hurrá hétfőben! Ha úgy döntötök, hogy megéri egy bérletet váltani a közösségi irodába azért, hogy legyen akár napi 4-5 óra NYUGODT munkaidőtök FEJENKÉNT, akkor ne habozzatok, emeljétek fel a telefont, vagy csak jelentkezzetek be anélkül. Fogadjunk, neked is jól fog esni, hogy legalább néhány órácskára a feladataidra koncentrálhatsz, mert nem húszmásodpercenként csendül fel a neved (apuuuuu… elvette az enyémeeeet…. de anyaaaa… hol van a lekváááár…) És ki tudja, talán fele idő alatt is elkészül a munka java, hogy aztán felüdülés legyen hazaérni, kibékíteni a veszekedőket és előkeríteni a lekvárt.

Nos, ha érdekel a lehetőség, katt ide, és válogass a bérleteink közül! Kérdezz bátran telefonon, cseten, vagy ugorj be hozzánk személyesen! Megtaláljuk a neked való konstrukciót!

*Páros bérlet: ketten jöhettek egy bérlettel, és bármikor válthatjátok egymást, akár napon vagy órán belül is. Ha előfordul olyan, hogy mindketten jönnétek egyszerre, akkor egyszerűen két alkalmat húzunk le a bérletetek árából!
Páros bérlet az irodai részre váltható, a következőkből:
– napijegy
– 5 napos bérlet
– 10 napos bérlet
– 20 napos bérlet
– rugalmas mini bérlet
– rugalmas maxi bérlet
– VIP bérlet

Gyere el, tegyél egy próbát! (Itt találsz bennünket.)

Várunk szeretettel!

Ági