Családállítás Németh-Jakab Imolával

Június 2-án, vasárnap 10.00 és 17.00 között ismét családállításra vár benneteket Németh-Jakab Imola klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Nehéz szavakba önteni, hogyan működik ez a módszer, érdemes inkább kipróbálni, de ha előtte azért informálódnál, olvasd el, mit mesél róla a szakember:

“A családállítás módszerével új fényben nézhetünk rá az életünket nehezítő problémákra, és ha rátalálunk azok forrására, végre értelmet nyer és összeáll a kép. Az ilyen felismerések, melyek sokszor aha-élménnyel járnak, de akár katartikusak is lehetnek, kihatnak a hátralévő életünkre. Előfordul, hogy már önmagában ez a felismerés gyógyít. Már a konkrét nehézség kimondása által oldódik bennünk a feszültség. Ha kimondtuk, megélhetjük az ezzel kapcsolatos érzelmeinket, és integrálhatjuk az életünkbe azt a hiányzó darabkát, amire rátaláltunk. Olyan érzés ez, mint amikor a helyére kerül egy puzzle.”

Ha ennél részletesebben is érdekel a dolog, olvasd el a teljes beszélgetésünket Németh-Jakab Imolával, aztán jelentkezz!

Jelentkezés: imoka.jakab@gmail.com

Fotó: Haáz Vince