Lélektér

Egyszer valaki azt mondta, a nőknek arra van szükségük, hogy mindig legyen kihez beszélniük. (Az illető férfi volt.) Lehetne finomítani az állításán, de azért lássuk be, valamit sikerült megragadnia a számára érthetetlen női szükségletekből…

Ha te is úgy érzed, nem az otthon váró férfit boldogítanád az összes kínoddal, akinek úgyis csak azt kell magyarázni, hogy nem megoldást szeretnél tőle (de akkor minek mondod?…), hanem jól jönne egy rendszeres társaság, akikkel kibeszélheted, akiktől támogatást kapsz, akik nem csak hogy értik, miről beszélsz, hanem esetleg hasonló cipőben is járnak, és akár együtt léphetnétek egy kicsit előrébb… akkor figyelj!

Havi egy szerdán este a Hurrá hétfő stúdiója egy nagyszerű kezdeményezésnek ad helyet. A Lélektér Női Közösséget azért hozta létre Fekete Cecília és Tóth-Horváth Orsolya, hogy a résztvevők segítsék, támogassák egymást. Ahogy ők fogalmaznak: “Megosszuk saját élményeinket, tapasztalatainkat, erőt merítsünk egymásból, felismerjük és megerősítsük értékeinket, mélyítsük önismeretünket, aktívan és tudatosan formáljuk életünket. Egy női közösséghez való kapcsolódás nagyszerű lehetőség számodra, ahol elfogadó és bizalmi légkörben, minőségi időt tölthetsz Önmagaddal és másokkal, kikapcsolódhatsz, inspirálódhatsz, feltöltődhetsz pozitív energiákkal.”

A szeptemberi alkalom beharangozóját és további infót itt olvashattok: