Vasárnap Tündérkert

Kedves jelenlegi és leendő hurráhétfősök!

Bár szombaton munkanap van, most szeretnék szólni, hogy ne gyertek, nem leszünk nyitva!
Ellenben nagy szeretettel várunk benneteket vasárnap délután egy szuper kis programmal, ami végre-végre szabadtéri! (A hét közepén beüzemeltük a teraszunkat, előszedtük a kedvenc kaktuszos terítőket, és az ebédszüneteket már kint töltjük a napsütésben.)

És mi lesz vasárnap? Á semmi, csak megmentjük a Földet! Na jó oké, nem biztos, hogy rögtön az egész földet egy csapásra. De azért legalább teszünk valamit azért, hogy élhető legyen a jövőnk. Gyümölcsfákat fogunk oltani és ültetni. Úgyhogy ha nektek is elegetek van abból, hogy méregdrágán vásároltok a boltban olyan gyümölcsöket, amelyeknek egyáltalán semmilyen ízük nincsen, akkor gyertek ti is, és tegyünk közösen ez ellen! Régi, jól bevált gyümölcsfajtákat fogunk oltani, és aztán jó sok csemetét nevelgetni őszig, amikor majd ki lehet ültetni őket. Szóval előbb-utóbb fát is ültetünk, így remek férfiak leszünk, vagy ha azok nem is, legalább úgy érezzük majd: csináltunk valamit… Néhány év múlva meg – reméljük – egy csomó ízletes gyümölcsöt termő cseresznyefánk, körtefánk, meggyfánk, eperfánk és még nem tudom milyen fánk lesz a solymári Tündérkertben, aminek aztán majd közösen élvezzük a szó szerinti gyümölcseit.
Most komolyan: tudtok ennél jobb programot vasárnap délutánra? Találkozzunk délután háromkor a Hurrá hétfő udvarában! Hozzatok kislapátot, kesztyűt, gyerekeket, sütit, és érezzük jól magunkat!