pihenő cica

Ne dolgozzatok túl sokat…

A Hurrá hétfő! egy munkahely. Igaz, nem mi adjuk nektek a munkát, csak a helyet, ahol a munkátokat végezhetitek, de végtére mégiscsak dolgozunk itt mindahányan. Ezért nekem most amellett kellene érvelnem, hogy dolgozzatok minél többet. Na azt várhatjátok!

Azt mondom: pihenjetek minél többet! Ne azért pihenjetek, hogy utána bírjátok a munkát, hanem azért, mert az élet szép, és érdemes élvezni, aminek egyik módja az édes semmittevés… (tessék ideképzelni az elképzelhető legédesebb kedvenc semmittevéseteket!)

Aztán kapcsolódjatok is ki, találkozzatok barátokkal, csináljatok izgalmas új dolgokat, töltődjetek! Ha ezt megteszitek, akkor először is boldogabbak lesztek, másodszor pedig a munka is jobban fog menni.

És ha aggódtok amiatt, hogy nem lesztek kész mindennel, akkor gyertek el a Hurrá hétfőbe, ahol garantáltan hatékonyabbak lesztek! Még az is lehet, hogy a nyolc órai feladatelkészülne hét, vagy akár hat óra alatt. Vagy urambocsá’ átszoknátok a négynapos munkahétre. Nem jönne jól heti plusz egy szabadnap?

Remélem, elültettem a bogarat a fületekben.