Hogyan találjunk munkaerőt? És hogyan tartsuk meg? (időpont változott)

továbbképzés vállalkozóknak
2021. november 2-án, kedden este 6 órától

Neked is vannak munkavállalóid? Vagy épp nincsenek, de szeretnéd, hogy legyenek? Nyomasztanak a beosztottjaiddal kapcsolatos gondok? Folyton cserélődnek az alkalmazottak? Újra meg újra csalódnod kell? Hiába adsz fel álláshirdetést, nincs egy használható jelentkező? Megígéri, aztán mégsem jön el? Mire betanítod, felmond? Belefáradtál a sorozatos kudarcokba?

Sokféleképpen lehet kezelni a problémákat. Választhatod azt, hogy feladod. Vagy próbálkozhatsz ugyanazzal a módszerrel újra meg újra. De ugyanazoktól a módszerektől miért várnál más eredményt? Kell lennie megoldásnak! Lehet, hogy a változáshoz a tanuláson és a fejlődésen át vezet az út.

November 2-án Palánkai Gábor cégépítési szakember, az Ügyvezető Akadémia tulajdonosa lesz a vendégünk, aki alapos tudással és sok-sok gyakorlati tapasztalattal, kudarcokkal és sikerrel a háta mögött osztja meg velünk az örök élet receptjét az ő receptjét a működő vállalkozásra.

Hogyan függ össze a brand és a munkaerőfelvétel? Mi kell ahhoz, hogy a munkatársaidat hosszú távon meg tudd tartani? Létezik-e a motiváció? Mitől fél a munkaadó, és mitől a munkavállaló? Erről lesz szó másfél órában, utána feltehetjük a kérdéseinket, és beszélgetésre is lesz alkalom.

A belépés ingyenes!

A részvételhez regisztrációs jegy szükséges.
Jegyek válthatók FB-üzenetben,
e-mailben a hello@hurrahetfo.hu címen 
vagy
telefonon: +36-30/517-3167 vagy +36-30/228-0262