Van egy ajánlatom arra az esetre, ha te is elvesztél az adóügyekben…

Aki ült már kétségbeesetten egy hivatalos nyomtatvány fölött, újra meg újra nekifutva a magyarul megírt, mégis teljesen érthetetlennek tűnő mondatoknak, vagy aki kapott már úgy hiánypótlásra felszólító levelet az adóhatóságtól, hogy nem is sejtette a mulasztás tényét, az pontosan tudja, hogy mekkora kincs egy alapos és megbízható könyvelő!

Valljuk be, ez egy külön szakma. Amikor az ember vállalkozásba fog vagy céget alapít, azt hiszi, az lesz a legnagyobb kihívás, hogy betörjön a piacra, és helyt álljon a szakterületén. Aztán rájön, hogy ez egyáltalán nem így van. Mert amihez amúgy is ért, abban könnyebben veszi az ember az akadályokat. A könyvelést viszont nem tanítják az iskolában (egyelőre), így elmondhatjuk, hogy adóügyekben teljesen analfabétán vágunk neki a nagybetűs életnek.

Nagy szerencse, hogy vannak, akiknek viszont ez a szakmájuk, és – tőlünk eltérően – sok évnyi tapasztalattal rendelkeznek a számviteli szolgáltatások terén. De könyvelő és könyvelő között is van különbség, ezt is az tudja csak igazán, akinek volt már rossz vagy legalábbis kevésbé jó könyvelője.

Örömmel mondhatom, hogy mi nagy kincset találtunk az IT-Land Kft. csapatával! Évek óta együtt dolgozunk velük, így nem a levegőbe beszélünk, amikor azt mondjuk, hogy ügyeink náluk jó kezekben vannak. Franciska, Zsuzsa, Eszter, Tündi és Ágnes, valamint Gyuri és László maximálisan ügyelnek a mindenkori törvények, szabályozások betartására, miközben folyamatosan szem előtt tartják az általuk könyvelt vállalkozások anyagi érdekeit.

Ráadásul nemcsak szakmailag megbízhatóak, hanem emberileg is számíthatunk rájuk. Bármit kérdezünk, mindenre van válaszuk, magyarázatuk, ötletük. Alaposak és gondosak, olyanok, akikkel tényleg szívesen dolgozunk együtt. A könyvelés és bérszámfejtés mellett business coachinggal, a mediációval az üzleti mentorálással is foglalkoznak.

És hogy mindezt miért írtam le ilyen szép hosszan? Természetesen azért, mert van egy remek ajánlatom a számotokra! Az IT-Land Kft. munkatársai havi rendszerességgel tartanak fogadónapot nálunk, amikor bárki, akinek van hozzánk napijegye vagy bérlete, fordulhat hozzájuk kérdéseivel, kérhet tőlük tanácsot. Mibe kerül ez nektek? Semmibe! Ha aznapra váltottatok nálunk napijegyet, vagy van nálunk éppen érvényes bérletetek, akkor csak gyertek, kérdezzetek, informálódjatok!

Legközelebb június végén, 23. és 31. között valamelyik nap jön Eszter fogadónapot tartani. A pontos idejét jövő héten meghirdetjük, addig is gyertek, nézzetek be hozzánk, üljetek be dolgozni, vagy mondjátok el, mire van még szükségetek!

Várunk szeretettel!