közösségi iroda

Idén jobban csinálom!

Mi újság felétek? Elindult az élet? Úgy vettem észre, hogy legtöbb helyen még az előkészítési fázisban tart a családi élet, nálatok is? Hosszú volt a nyári szünet (vagy mi), vissza kell zökkeni a kerékvágásba. Ki mikor hol lesz, hányra megy, mikor jön, lesz-e home office, mikor főzünk, milyen programot vállalunk be…

Az idén elhatároztuk, hogy nem szállunk be ugyanabba a mókuskerékbe, most sokkal jobban fogjuk csinálni, mint eddig, nem kapkodunk annyit, nem rohanunk annyira, beosztjuk az időnket, és szánunk időt a kikapcsolódásra is. Ti is?

Nos, a jó hírem a következő: a Hurrá hétfő! ezek közül mindegyikben nektek akar segíteni! Hogy hogyan? Van rá öt jó okunk.

1. Hát először is: a munkád hatékonyságát nálunk kimaxolhatod. És nem azt mondjuk, hogy megfeszített tempóban dolgozz, hanem hogy az időt, amit munkára szánsz, nálunk nyugalomban, vidáman és koncentrálva töltheted el.

2. Másodszor: inspiráljuk egymást. Itt olyanokkal ismerkedhetsz meg, akik hasonló cipőben járnak, mint te, dolgozni akarnak, előre akarják vinni a világot, és olykor kaphatóak egy kis csevegésre a kávé mellett.

3. Harmadszor: mindig van hová fejlődni, ehhez nagyszerű lehetőségeket kínálunk helyben, majd meglátjátok!

4. Negyedszer: kikapcsolódás, töltekezés, ehhez sem kell majd bejárnod a fél világot, mert mi a legszuperebb lehetőségeket hozzuk nektek házhoz.

5. És ötödször: Ha szeptember 7-9., hétfő és szerda között ellátogatsz hozzánk, akkor az első ingyenes próbanapodon felül a hét második felében még egy napot igénybe vehetsz térítés nélkül.

Ugye, ez már elég ok, hogy benézz hozzánk? Várunk!

Szeretettel: Ági