Szeptembertől egy kis tuning anyáknak a Hurrá hétfőben!

Tegye fel a kezét, aki anya. És most az, akinek vannak harcai a mindennapokban. Most pedig az, akinek simán ment a három hónap összezárva a gyerekekkel… Mi lesz velünk ősszel???

Szeptemberben nemcsak a Hurrá hétfő! indul, hanem az iskola és az óvoda is, de vajon meddig tart az oktatás? Hogyan fogjuk bírni a kihívásokat, amik már tavasszal is kikezdték a család összetartó erejét? Azt mondják, az anyák felelnek az otthon melegéért, oké, de mi van akkor, amikor mi is a túlélésért küzdünk?

Mi sem tudjuk még, hogy mi vár ránk, éppen ezért úgy gondoltuk, nem ülünk ölbe tett kézzel, hanem felkészülünk! Velünk tartotok? Szeptember második felében indul egy tréning nálunk kifejezetten nektek, édesanyák, akik szeretnétek profi eszközöket kapni ahhoz, hogy szuperül működjön a családotok. Mert ez is tanulható ám!

A tréner két belevaló, nagycsaládos édesanya, mentálhigiénés szakember, pszichodráma asszisztens, akik tudják, miről beszélnek, és nemcsak beszélnek, hanem konkrét szituációs gyakorlatokkal vérteznek föl bennünket a családi élet harcmezejére. Forián-Szabó Kinga és Joó Bernadett 5 keddi alkalmon keresztül bővíti a kommunikációs és konfliktuskezelő eszköztárunkat.

A tréningnapok: szeptember 22., október 6., október 20. , november 3. és november 17., mindegyik kedd (mert a hétvége ugye a családé)

Az alkalmak 915 óráig tartanak.

A részvételi díj: 12.000 Ft/alkalom

A helyszín: Hurrá hétfő! közösség iroda, Solymár, Templom tér 21.

Nincs zsákbamacska, az első alkalom után ki-ki dönthet az elköteleződésről a folytatás iránt.

Így jelentkezz: küldd el a neved és az elérhetőséged a hello@hurrahetfo.hu címre. A tréning megfelelő számú jelentkezés esetén indul, ezért még mindenkép visszajelzünk, hogy hogy állunk. A létszám korlátozott, a jelentkezés határideje: szeptember 18.

Kriszta szavai a tréning elvégzése után: “A szülők élete tele van mindennapi civakodásokkal gyerekeinkkel, házastársunkkal még akkor is, ha amúgy harmonikus a családi életünk. Eddig ezekre úgy tekintettem, mint az életem “sötét” oldalára. A képzés során megtapasztaltam, hogy ezekből a konfliktusokból őszinte és mély beszélgetéseket lehet kihozni, közelebb tudok kerülni családtagjaimhoz és az őket foglalkoztató kérdésekhez, gondolatokhoz. A képzés elsősorban a konfliktuskezelési stratégiák megismeréséről és azok gyakorlati használatáról szólt, de ennél sokkal többet adott számomra: mélyült az önismeretem, erősödött az önmagamba vetett hitem.”

Orsi így ír arról, hogy mit adott neki a tréning: “Azt sejtettem, hogy jót fog tenni, ha a konfliktuskezelési módszereimre kissé ránézek. Azt azonban, hogy csodálatos embereket ismerek meg, akikkel tartani szeretném a kapcsolatot a későbbiekben is; hogy segítetek a saját magam teljes elfogadásában, és én is tudok segíteni majd másokat, hogy elfogadják önmagukat; hogy segítetek a saját magam teljes elfogadásában, és én is tudok segíteni majd másokat, hogy elfogadják önmagukat; hogy felismerem majd, mennyire fontos maga az út, amin csetlek-botlok nap mint nap feleségként, szülőként, barátként, nos, ezekre nem számítottam. Köszönöm Nektek, hogy kitaláltátok ezt a szuper módszert, köszönöm, hogy segítetek és velünk vagytok az ÚTON!”

Mondj te is igent, adj időt magadnak, és fektess a családodba!

Jelentkezés és további információk: a Nagycsaládos Harcművészet oldalán